BLOG

O společnosti

On-line podoba tištěného firemního časopisu/newsletteru SIGN&MARKING REPORT, na které se právě nacházíte, je provozována společností SEMPER CORPORATION, s.r.o., která v současné době patří k předním a tradičním dodavatelům v oblasti laserových systémů, razítek a strojů pro signmaking a tisk. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2015.

Naše společnost se zabývá se výrobou, distribucí, servisem a prodejem tiskařských strojů pod obchodním názvem BLACK LINE, dále dodáváme řadu technologií světových výrobců. Mezi dodávané stroje a technologie patří špičkové laserové gravírky GCC LaserPro, řezací plotry GCC, transferové lisy Max Armour, tamponové stroje, sítotiskové zařízení, stroje pro výrobu placek, zařízení pro výrobu logoprintů, aktuální revoluční technologie RISO GOCCOPRO pro výrobu sítotiskových šablon a přivedli jsme na svět také ucelený systém PIXMASTER pro potisk dárkových a reklamních předmětů, byli jsme první kdo začal aktivně propagovat revoluční tiskárny s bílým tonerem PixPrinter WHITE. Dodáváme rovněž komplexní systém pro výrobu reklamních a dárkových předmětů SuperMax. V roce 2021 jsme jako první v ČR a SR uvedli na trh kvalitní DTF tiskárny PixPrinter InkTransfer pro odolný potisk textilu - řešení navržené, vyvinuté a vyrobené v EU. Na všechna zařízení nabízíme kvalitní servis a školení.

Předváděcí akce pořádané naší společností slouží k seznámení zákazníků s novými technologiemi, otestováním strojů v praxi a seznámení s pracovními postupy u jednotlivých strojů. Naše zařízení BLACK LINE jsme instalovali v mnoha zemích světa (USA, Anglie, Finsko, Německo, Francie, Itálie, Srbsko a Černá hora, Kypr, Švýcarsko, Bosna a Hercegovina, Slovinsko, Jemen, Maďarsko, Turecko, Ukrajina, Portugalsko, Norsko, Polsko, Slovensko, Sýrie, Austrálie, Jihoafrická republika, Jižní Amerika – Chile, Gruzie, atd.). Naše stroje a materiály se vyznačují především velmi zajímavým poměrem cena/kvalita.

Pro oblast razítek SHINY, materiálů pro výrobu razítek a materiálů pro laserové gravírky navštivte prosím web
www.razitka-shiny.cz

Pro oblast laserových systémů pro gravírování, řezání a značení materiálů prosím navštivte web
www.kvalitni-lasery.cz

Pro oblast mechanických gravírek pro gravírování a značení materiálů prosím navštivte web
www.mechanicke-gravirky.cz

Pro oblast řešení pro potisk saténových stuh prosím navštivte web
www.imprintbox.cz

Pro oblast technologií a materiálů pro signmaking a tisk prosím navštivte web

www.polyprint.cz

DTF tiskárny pro odolný potisk textilu navržené a vyrobené v EU najdete na webu
www.pixprinter.eu

Hlavní rozcestník společnosti naleznete na odkaze www.semper.cz

Hlavním posláním portálu blog.semper.cz je přinášet Vám na moderní platformě aktuality, zajímavosti a články průběžně, v době kdy jsou aktuální. Vzhledem k tomu, že tištěný newsletter vycházel 2x ročně, nebylo možno vždy jeho prostřednictvím reagovat na aktuální dění ve firmě.
Těšíme se na Vaše komentáře a připomínky.

team SEMPER CORPORATION SRO