BLOG
SIGN&MARKING REPORT | SEMPER CORPORATION, s.r.o.

Představujeme PIXY - reklamní textil pro potisk a výšivku

AKTUALITA
Pokud tisknete nebo vyšíváte na textil, máme pro Vás dobrou zprávu. Po 20ti letech na trhu jsme pro Vás navrhli a vyrobili nejžádanější textilní produkty vhodné pro reklamní potisk a výšivku - výsledkem je značka PIXY - trička, mikiny, polokošile, tašky a roušky. U všech produktů byl kladen důraz na ideální poměr cena/kvalita. Nemusíte již tedy nakupovat na více místech - Reklamní textil nyní jednoduše nakoupíte i přímo u nás.

Struktura materiálů použitých pro výrobu textilu PIXY byla optimalizována pro možnost kvalitního potisku a výšivky. Všechny výrobky PIXY jsou tedy vhodné pro zakázkový potisk nebo výšivku.

Textil je vhodný pro různé tiskové technologie - DTG potisk, výšivku, sítotisk, transferový tisk, vybrané produkty také pro sublimační potisk.



V současné době již pro Vás máme skladem ihned k dodání následující produkty :




Unisex trička PIXY Premium
160g ve velikostech S, M, L, XL, XXL, XXXL a v barvách černá a bílá.

Dámská trička PIXY Lady
160g ve velikostech S, M, L, XL, XXL a v barvách černá a bílá.

Unisex mikiny PIXY Hoodie
260g ve velikostech S, M, L, XL, XXL a v barvách černá a bílá.

Unisex polokošile PIXY Polo
200g ve velikostech S, M, L, XL, XXL a v barvách černá a bílá.

Látkové tašky PIXY Bag
120g o rozměru 42x38cm a v barvách natural, černá a bílá.

Dvojvrstvé unisex roušky PIXY Mask
190g  v černé barvě.

(informace je platná k 4.1.2021, sortiment bude průběžně rozšiřován)


Sortiment i barvy textilu budou v průběhu roku 2021 postupně dále rozšiřovány, tedy v případě zájmu, prosím, sledujte naše sociální sítě a tuto kategorii v e-shopu pro další novinky v sortimentu reklamního textilu PIXY.


Pokud u nás již nyní nakupujete v e-shopu POLYPRINT STORE nejrůznější spotřební materiály pro potisk textilu, jako například nažehlovací Flex a Flock fólie, sítotiskové barvy, sublimační barvy a sublimační papíry, DTG inkousty, fólie Laser Image pro laserové tiskárny s bílým tonerem nebo některé další, všechny naše technologie byly na textilu PIXY otestovány a není nic snazšího než si aktuálně u nás dostupné barvy a velikosti textilu na Vaši zakázku objednat přímo u nás. Nemusíte již shánět nikde jinde a reklamní textil pro potisk si můžete objednat přímo u nás.

V případě, že budete potřebovat s čímkoliv poradit, neváhejte se na nás obrátit, rádi se Vám budeme věnovat.