BLOG
SIGN&MARKING REPORT | SEMPER CORPORATION, s.r.o.

Laserová gravírka GCC LaserPro S400

PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU
V našem sortimentu najdete celou řadu modelů laserových gravírek značky GCC (na trhu již od roku 1989). Oblíbené modely laserových gravírek GCC jako například C180, Mercury nebo Spirit spokojeně používají tisíce lidí na celém světě. Dnes bychom Vám rádi představili prémiový model GCC LaserPro S400, který splní všechna Vaše očekávání od laserového gravírování a řezání a navíc nabízí ideální poměr cena/kvalita.

S400
GCC LaserPro S400

Laserová gravírka S400 - představení

Model S400 disponuje dostatečně velkou aktivní pracovní plochou pro většinu aplikací, a to konkrétně 1016x610mm. Výška předmětu, který je možno do laseru vložit může být až 28cm.

Pracovní plocha laseru S400
Velká pracovní plocha laseru S400


Výška předmětu až 28cm.
Výška předmětu až 28cm.

Jak je z fotografií patrné, je laser vybaven také komfortním LED osvětlením pro dobrou viditelnost co se děje na pracovní ploše. 

Laserová gravírka S400 je také vybavena 4" dotykovým barevným displayem pro komfortní nastavení a přehled o aktuální úloze.

Dotykový panel gravírky S400.
Dotykový panel gravírky S400.

Pro pravidelnou údržbu stroje je laser navržen tak, aby potřebná místa byla dobře dostupná.

Dobrá dostupnost gravírky na údržbu.
Dobrá dostupnost gravírky na údržbu.


Laserové gravírky S400

je možno dodat v různých konfiguracích dle zamýšlené aplikace klienta. Nejtypičtější variantou je osazení stroje tradiční CO2 trubicí (dostupné výkony CO2 : 30 W, 40 W, 60 W, 80 W nebo 100 W). Pro přímé značení kovů je gravírku S400 možno dodat také osazenou vláknovým laserem (dostupné výkony vláknového laseru : 20 W, 30 W, 50 W nebo 60 W). Laser je možno dodat také jako hybrid, kdy je osazen oběmi trubicemi a operátor si pouze dle aktuální aplikace vybere, která trubice má být v danou chvíli použita. Můžete tedy např. 100W laserem CO2 řezat plexisklo a následně přejít na zakázku značení kovových dílů pomocí 60W vláknového laseru. Vše komfortně v jednom stroji.  

Laserová hlava S400.
Laserová hlava S400.

Gravírky S400 umožňují vkládat také nadrozměrné předměty pomocí čelních i zadních otvíratelných dvířek.
Gravírka S400 je průchozí.
Gravírka S400 je průchozí.

Pokud ve své produkci s laserem napevno počítáte a navíc potřebujete větší pracovní plochu, gravírka GCC LaserPro S400 je nyní jasná volba. Nově možno při pořízení hybridní varianty CO2 + vláknový využívat laser bez omezení, zda značíte nekovové nebo kovové materiály.

Co se týče ovladače, tento je velmi pokročilý a nabízí celou škálu funkcí pro možnost jednoduchého nastavení dle potřebné aplikace. K dispozici jsou mimojiné např. 3D mód, který dokáže na 2D ploše vygravírovat 3D reliéf nebo mód pro výrobu razítek (u každého znaku se automaticky vytvoří "pyramida", která drží v rovině i nejmenší znaky).

Ovladač laserové gravírky.
Ovladač laserové gravírky.

Pro laserové řezání, značení a gravírování

je k dispozici také až 16 barev, kterým je možno přiřazovat různé parametry dle potřeby. Můžete tak například softwarově u každé barvy vypínat/zapínat ofukový kompresor a individuálně u každé barvy nastavit rychlost a výkon laseru. Tedy pokud gravírujete např. velké logo, které má registrační značku (R), můžete jej gravírovat na vysokou rychlost a jen toto malé kolečko na konci loga můžete označit jinou barvou a pouze u něj mírně zpomalit pro top kvalitu výsledku i tohoto malého znaku. Výrazně se tak zrychlí a zkvalitní Vaše produkce.

Možnost v jedné úloze přiřazení až 16ti barev.
Možnost v jedné úloze přiřazení až 16ti barev.


Další informace k laserové gravírce S400 včetně technické specifikace najdete na našem webu www.kvalitni-lasery.cz


Vybrané ukázky aplikací laserové gravírky:



Digitální laserový výsek papíru
Digitální laserový výsek papíru

Gravírování fotografií.
Gravírování fotografií.

3D modely z plexiskla.
3D modely z plexiskla.

Laserové řezání výrobků z plexiskla.
Laserové řezání výrobků z plexiskla.

Řezání fólií pro potisk textilu.
Řezání fólií pro potisk textilu.


Společnost SEMPER CORPORATION SRO je dlouholetým výhradním distributorem a servisním střediskem značky GCC LaserPro. V případě, že budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit, rádi se Vám budeme věnovat a vybrané modely laserových gravírek Vám také rádi ukážeme v praxi v našem showroomu.



Podívejte se dále také na video představení laseru GCC LaserPro S400